Saturday, December 22, 2007

Steaua răsare pe tavanul boxei din subsol

Domnul Gigi Becali nu mai face sex.
„Sexul e al lu` Dracu. [….] Nu poţi să fii şi cu Dracu şi cu Dumnezeu.”

Domnul Gigi dă dovadă de o rar pomenita incoerenţă verbală.
Domnul Gigi Becali este certăreţ si sare de la un subiect la altul cu agilitatea unei gazele. Adâncimea cugetarilor sale nu o depăşeşte pe cea a urmelor de copite. De gazelă.
Unii îl consideră „pitoresc” şi îi acordă circumstanţa atenuantă a ţicnelii.
Poate e ţicnit, inteligent, tupeist dar cu un nivel redus de instrucţie. Acest domn a devenit neglijent şi promovează un comportament neobrăzat.

Aseara era in verva pe b1. Plin de nemaiinchipuite nepătrunsuri, năvalnicul Gigi rosteşte cu pauze lungi 50 de cuvinte despre „filosofii ăştia ai noştri” (n.m. Pleşu, Liiceanu, Patapievici) apoi virează spre Sfintele Scripturi.
Fost fante şi peşte pe banii lui tată-său, actualmente e trend-setter. „Mie nu-mi pune nimeni hăţuri. Eu îţi rup hăţurile!”
Din atitudinea lui reiese ca problemele cu acordarea licenţei de emisie pentru BKL TV nu sunt foarte presante fiindcă „licenţele astea se dă la toată lumea”. Păcătosul păcătoşilor (auto-caracterizare) vrea să investească 2-3 milioane pe an în producţia de emisiuni de religie şi patriotism. Sexul nu are ce căuta în grila de programe. Monica insă da, ea urmând sa citeasca pentru telespectatori literatura religioasă.
„-Adică eu trebuie că să-ţi arăt ţâţa ca să fac reiting?”

Da! Prietenul tău Dan Diaconescu te va convinge să arăţi ţâţa Monicăi.

Howler Sheep Daddy!

Andrei Vic

PS. Din sufragerie răzbat ţipete.
„O bate Becali pe Monica!” gândii eu. Nu i-o fi plăcut emisiunea, aşa că a intrerupt-o => OTV va dezbate enigma vânătăilor Monicăi (nu M. Columbeanu).
Ashton Kutcher striga de bucurie.

loing frones