Sunday, October 7, 2007

Balance due

Am fost la Muse. Aflasem de-abia cu două zile inainte că va canta si Bret Anderson al cărui playlist s-a dovedit Suede reloaded. Fuck me, Suede!
Intre flamboaianţii Muse si minimalismul lui Anderson, din inerţie il prefer pe cel care a trăit in seara asta din amintiri in faţa unui public care a dovedit că si in Romania se ascultă Suede. Destul de frustrant pentru el, partea cu amintirile.
M-ar deranja o inflaţie de baieţandri cool, imbracaţi la sacou si denim. Sa va fut pentru ca eu chiar vroiam sa-mi mai port spatele drept in sacou sport la blugi!
Dar, moving along..

Fuck me, Muse!
Un gagiu a inceput sa plânga dupa ce au terminat prima piesa. Era un tip mititel de o inalţime „la indemâna” pentru mine.
Com` on, man!” I-am ciufulit un pic freza si i-as fi luat limba in gura acolo, pe loc, ca sa-i fac experienţa de neuitat. Sa plânga si mai tare. I-am facut chiar loc mai in faţa.

Am urmarit si m-am bucurat de un spectacol neasteptat. Multa lumina (peste tot), mult distors, pian, instrumente modificate gadget-like, portavoce (!!), nuferi, furnici si un costum naspa rau. Sau poate era Billie Joe pe scena. Anyway, fuck me again!

M-am zbânţuit cu oameni care ma stiau de la Delta Music Fest. Vazut si placut.
Poate la anul nu mai petrec ore intregi sub dus. Oricum, cica am fost, citez, artist.
Sunt artist chiar si când imi vâr calcâiul in fund cu tot din-adinsul. Harder, faster, forever after m-as apuca de barbie ca s-o izbesc de un colţ de masa.

Revenind la Muse, mai aveau un pic si le iesea lumina din buzunarul de la spate. Dar pe cât ca ar fi fost mişto sa se intample aşa?
In timpul bisului m-am jucat cu degetul in decolteul unei amice şi cu buzele pe lobul stâng al surorii sale fantazând pentru doua secunde cum ar fi cu amândoua. Si una şi cealalta au remarcat ce piele calda aveam in ciuda faptului ca purtam mâneca scurta.
Cred ca alea doua secunde au fost cam lungi pentru ca la sfârşit n-am reuşit sa impart atâtea salutari şi bezele câte aş fi vrut si mi-a parut rau.

Noapte buna tuturor halucinaţiilor, pretenţiilor şi protestelor.
O sa adorm iubindu-mi buza de jos cu cea de sus.

Andrei Vic

loing frones